Bye-Bye Uwe

Újabb nyarat hagyunk a hátunk mögött és egy hamarosan egy újabb szezon zárul.
Az elektronikus zenei élet eddig még sosemlátott változások napjait éli meg.

Új zenei sítlusok, új hangzások és újabb kiemelkedő előadók bukkanak fel a hazai és a nemzetközi szcénában is.
Talán sosem volt ennyire izgalmas a zenei élet mint napjainkban.

A techno-tól kezdve, a house-ig, minden műfaj újraíródott és minden stílus új követőket hódított meg. Tombol a fiatalok között a new wave / deep house őrület, miközben a proggressive house is reneszánszát éli meg.

Hazánkat továbbra is elözönlik a külföldi előadók, viszont a hazai DJk és fellépők értéke is magasabbra tört a nemzetközi piacokon és itthon is és sok esetben bizonyítják a srácaink, hogy messze jobban teljesítenek mint a vendég művészek.

140813 - Bye Bye Summer @ Flort


E rengeteg felvonultatott külföldi művész után, mi továbbra is úgy gondoljuk, hogy a legjobb bulik akkor vannak, amikor a közönség és az előadók ismerik egymást.

Éppen ezért a SZEPTEMBER 13 BYE BYE SUMMER PARTY SIÓFOKON egy különösen egyedülálló LINE UP-ot hoz magával.

Ezen az estén minden zene a terítékre kerül, és a legbiztosabb kezű hazai DJk hiteles előadásában prezentáljuk nektek a legjobb hangulatú bulit a FLÖRT THE CLUB-ban.

Mielőtt a zene felelőseire térnénk, szeretnénk hatalmas köszönetet mondani UWE Hacker-nek, aki FLÖRT THE CLUB kimagasló sikerein az egyik legkeményebben dolgozó kollégánk volt hosszú évekig. UWE-t sokan a Flört “atyjának”, a hely “szellemé ek” kabalájának tartják.
Az ajtóban, a dj pultban a VIP teremben, mindenhol felbukkant az Ő karaktere az elmúlt években és ha néha idegesen is rohant át a klubon, mindig mosolygósan üdvözölte a partizókat. Munkája előtt elismerően tiszteleg a hazai szakmai élet is.

Közel 30 év tevékenysége köszön vissza ránk akkor, amikor a Flört-be belépünk. A teltházas hétköznapi nyári bulik sikeressége mellett UWE-nak köszönhettük az évek alatt, hogy a Flört tradícionális dátumjain olyan világsztárok léptek fel szeretett klubunkban, mint SASHA, DUBFIRE, STEVE LAWLER, DEEP DISH..de ezt a sort napokig lehetne sorolni… a BYE BYE SUMMER PARTY kivételes lesz, egy kicsit hiszen búcsúzunk a Flört egyik jellegzetes figurájától is UWE-tól is.
E különleges alkalomból a DJ pultban is színes egyéniségeket hallhatunk.

Velünk lesz JAY LUMEN, kinek a nevéhez köthető a tech house és az a lendület, ami nem csak a zenéiben található, hanem amivel pár év alatt a világot is meghódította. Garantált hands in the air hangulat JAY szettjei alatt.
A keményebb ütemek kedvelőinek BUDAI hozza el a talpalávaló taktusokat, s róla tudjuk, hogy garantáltan nem hagyja, hogy pihenjetek.
KÜHL személyében egy FLÖRT legenda áll majd a pultban, aki meghatározó alakja a dallamosabb ám de dinamikus hangzásoknak, akik a proggressive műfajt kedvelik, tuti nem csalódnak most sem.
Jelen lesz a TRUESOUNDS csapata is DANDY aka PETER MAKTO és GREGORY S egy igazi house szettel vár majd mindenkit a tőlük már megszokott meglepetésekkel és érzelmesebb darabokkal.

SZEPTEMBER 13án a ZENE ÜNNEPE lesz a FLÖRT THE CLUB-ban. Egy forró nyár után egy mégforróbb nyárzáróval búcsúzunk és zárunk egy korszakot.

BYE BYE…SUMMER

JAY LUMEN
DANDY aka PETER MAKTO
BUDAI
GREGORY S aka INVOICE
KÜHL

2014 SZEPTEMBER 13 SZOMBAT
FLÖRT THE CLUB