[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=vGflx8rxc1k” css=”.vc_custom_1413891018681{margin-bottom: 30px !important;}”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

DESCRIPTION

Ha két profi zenész összedugja a fejét, akkor abból biztosan valami nem hétköznapi fog születni. Így van ez Belocca és Budai esetében is, hiszen elkészült a két DJ első közös szerzeménye: a Contact.
Zenéjükkel a régi idők techno és house hangzásvilágába nyúltak vissza és új köntösbe bújtatva nyertek egy igazi underground tech-house-t. Az eredeti verzió mellett két remixer is található: az olasz származású Marco Lys és a magyar Collective Machine dolgozta meg a nótát. A Contact Belocca saját kiadójánál a Mainground Musicon jelent meg, amely megalakulása óta folyamatosan szerepelt a Beatport Top100-as listáján. A megjelenést olyan nevek szupportálták, mint Marco Carola, Roger Sanchez, Hermanez, Oscar L, Roy RosenfelD, DaFresh, Wally Lopez, Sergio Fernandez, Siwell, Chube.Ka, Muzzaik, Heratik, My Digital Enemy és Ivan Pica. Ilyen nevek hallatán nem lehet kétség afelől, hogy a nóta valóban fantasztikusra sikeredett. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy a release már a megjelenés napján kis bannert kapott a Beatport tech-house oldalán az új megjelenések között.
Belocca gondolata a megjelenésről: “Nagy megtiszteltetés ez számomra, hogy egy régi példaképemmel, Budaival készíthettem közös zenét, és, hogy a saját kiadómnál a Mainground Music-nál prezentálhatom. Ugyancsak örülök a remixeknek is olasz barátomtól Marco Lystől és Máriótól, azaz Collectivel Machinetól. Szerintem egy nagyon ütős kis EP-t hoztunk össze, amire nagyon büszke vagyok.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

TRACKLIST

[/vc_column_text]

  • Release dateSep 1, 2014
  • CatalogMGM016
  • LabelMAINGROUND MUSIC
  • FormatDigital
[/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_empty_space height=”32px”][/vc_column][/vc_row]